В столичния район Слатина“ днес се премахват няколко гаражни клетки. През 2012 г.

...
В столичния район Слатина“ днес се премахват няколко гаражни клетки. През 2012 г.
Коментари Харесай

Събарят гаражни клетки в Слатина

В столичния район „ Слатина “ днес се отстраняват няколко гаражни кафези. През 2012 година са регистрирани към 800 такива гаража. Но има и още. Целта на регистрацията е била да се знае къде са те и да се открият притежателите, изясни пред Радио София районният кмет Георги Илиев.

Процедурата планува предизвестие за непринудено унищожаване на бетонната клетка, а в случай че това не се направи от притежателя (когато той е ясен), общината го прави, само че сметката се изпраща на жителя, на чието име е регистриран съответния гараж.

Премахване на клетка коства 1800 лева. с Данък добавена стойност.

На мястото, където през днешния ден са багерите, преди седмица е имало 6 кафези, а през днешния ден са три, изясни Илиев. Две от останалите са опразнени и са отстранени вратите от собствeниците. Само една е заключена. На освободеното място ще се оформят паркоместа.

Всички гаражни кафези в София рано или късно ще бъдат отстранени.

Кметът на „ Слатина “ показа, че е провел допитване с жителите на региона и в този момент администрацията знае в кои квартали хората желаят да бъде въведена зелена зона за паркиране и къде – не са съгласни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР